Kinderpaintball

kinderpaintball

Algemeen

Voordat het paintball spel begint wordt eerst een uitleg gegeven over de uitrusting en de spel- en veiligheidsregels. Daarna krijgen de kinderen een rondleiding door het speelveld. Na de rondleiding kan het spel beginnen. Er worden verschillende spelvormen gespeeld.

Veiligheid

Bij ons is veiligheid het allerbelangrijkste. Er zijn altijd twee instructeurs aanwezig die het spel begeleiden en toezicht houden. Het paintballveld is volledig omheind met een veiligheidsnet waardoor de balletjes niet buiten het veld kunnen komen. Je kunt dus veilig kijken naar het spel. Door de omheining van het veld is het voor kinderen niet mogelijk het veld te verlaten. De kinderen zullen dus nooit aan de aandacht van onze instructeurs ontsnappen.

Wat is kinderpaintball

Kinderpaintball is te vergelijken met ‘normaal’ paintball voor volwassenen. Er wordt met verfballetjes geschoten en er worden dezelfde spelletjes gespeeld. Het verschil is vooral het ‘pistool’ dat gebruikt wordt. Het paintball pistool voor kinderen schiet namelijk veel minder hard en er wordt met kleinere verfballetjes geschoten. Deze vorm van paintball is dus prima geschikt voor kinderen.

Paintball “Pistool”

Zoals hierboven ook staat beschreven wordt een speciaal voor kinderen bedoeld ‘pistool’ gebruikt. Dit ‘pistool’ schiet de balletjes weg door middel van een veer. Dat gaat een stuk minder hard dan de ‘normale’ pistolen die op luchtdruk werken.

Openingstijden kinderpaintball

Kinderpaintball is mogelijk op:

Maandag t/m zondag

Minimale deelname is 8 personen